STERILOVÁNÍ, ZAVAŘENINY, KVAŠENÍ

Ljutenice a ajvar
Sterilované papriky plněné kysaným zelím
Sterilovaná řepa se zelím a křenem
Švestková BBQ omáčka (i ke sterilování)
Šťáva (sirup) z černého rybízu zastudena
Nakládaná vejce
Karamelizovaná řepa s cibulí

Masové ďábelské toasty 
Čalamáda s václavkami
Bazalka v oleji
Cuketový pepřák
Nakládané sýrové kuličky
Pikantní sterilované okurky ( americké )
Sladkokyselý sterilovaný květák
Základní italské sugo (Sugo di pomodoro al basilico )
Pečená lilková směs s paprikami a rajčaty
Sterilované papriky plněné zelím a křenem
Naložená domácí sušená rajčata v oleji ( ze sušičky )
Pečená ( nejen ) hrušková povidla bez míchání
Kysané zelí do sklenic ( celý postup )
Pikantní kvašené zelí ( na zimu )
Sladkokyselé cukety s curry
Sterilované cuketové zelí
Voňavá dýňová zavařenina
Sterilovaná červená řepa
Nejjednodušší zavařené hrušky
Sladkokyselý rajčatový chilli džem
Pečená bylinková rajčata ve vlastní šťávě
Pečené švestkové čatní
Kvašáky z přerostlých nakládaček
Domácí kečup
Cuketová omáčka do zásoby ( Uncle Bens )
Sterilování sladkokyselých okurek nakládaček
Cuketová směs na topinky
Rybíz jako brusinky s rumem
Sterilované kedlubnové zelí
Korejské kimči - kvašená ( fermetovaná ) národní zelenina
Kvašená zelenina



1 komentář:

  1. Tak to je výběr.Perfektní postupy.Zde si vybere každý.Moc děkuji.

    OdpovědětVymazat