čtvrtek 1. května 2014

Vepřové se skořicí a zeleninou


Na přípravu budete potřebovat:

 
500g vepřového masa ( ořez, plec, kýta ...)
10cm svitek skořice
1 cibule
1 cuketa
zelené fazolky
1 červená paprika
2 rajčata
1KL koření čubrica
2KL sladké ( pálivé) červené papriky
olej
sůl 

Postup přípravy receptu:

Vepřové maso pokrájíme na kostky, fazolky, papriku, rajčata a cuketu na kousky. Cibuli najemno.
Na oleji zesklovatíme cibuli, přidáme maso a cca 10 minut restujeme. Zaprášíme paprikou, čubricou, vhodíme rajčata a skořici, osolíme a podlijeme do poloviny výšky masa. Přiklopíme, podle potřeby podléváme a dusíme 45 minut. Poté vložíme veškerou zeleninu a podusíme ji na skus.
Podáváme s rýží, brambory, kuskusem ... 




Žádné komentáře:

Okomentovat