sobota 3. května 2014

Klobáskovo - mangoldová omáčka na těstoviny


Na přípravu budete potřebovat:
 
4 bílé klobásky ( vinné, grilovací, Norimberské ...)
4 hrsti nakrájených mangoldových listů ( můžeme použít špenát )
1 malá cibule
4 filety ančoviček
2 stroužky česneku
150ml smetany na vaření
pár rajčátek
přidala jsem i kousek cukety
sůl
olej

Postup přípravy receptu

Na pánvi s olejem zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, přihodíme na kolečka nakrájené klobásky, cuketu a posekané ančovičky, necháme opéct. Pak přidáme mangold, osolíme a necháme zavadnout. Přímícháme rozmačkaný česnek, na poloviny nakrájená rajčátka a zalijeme smetanou. Prohřejeme, dochutíme a podáváme s těstovinami posypané parmazánem nebo pecorinem. 




Žádné komentáře:

Okomentovat