neděle 27. dubna 2014

Vepřové na houbách a červeném víně


Na přípravu budete potřebovat:


500g vepřového masa ( krkovice, plec)
1 cibule
směs lesních hub
1PL rajského protlaku
1 červená paprika
2 stroužky česneku
majoránka
jalovec, nové koření
3dcl červeného vína
sůl
pepř 

Postup přípravy receptu:

Maso nakrájené na kostky nebo nudličky orestujeme dohněda na oleji, přidáme rajský protlak, cibuli, jalovec a nové koření, osolíme a opepříme. Necháme maso asi 10 minut pustit šťávu a poté přilijeme červené víno. Necháme z části odpařit a vložíme pokrájené houby a papriku. Dusíme do změknutí masa. Nakonec přidáme rozemnutou majoránku a posekaný česnek, dochutíme a provaříme ještě asi 5 minut. Podle potřeby zahustíme. 


 

Žádné komentáře:

Okomentovat