pondělí 21. dubna 2014

Pečená cibule tandoori


Na přípravu budete potřebovat:

2 čevené a 2 bílé cibule ( nebo 4 bílé )
1PL koření tandoori
1PL světlé sójové omáčky
2KL nakládaného zeleného pepře
olej, sůl 

Postup přípravy receptu:

Cibule oloupeme a nakrájíme na větší kusy, třeba osminky. Osolíme, posypeme koření a přidáme pár kapek oleje. Necháme cca 30 minut odležet. 


Poté rozpálíme olej, cibuli na něm zhruba 8 minut pozvolna opékáme, aby zůstala křupavá, přilijeme sójovou omáčku a vložíme i zelený pepř. Promícháme a podáváme ke grilovaným nebo pečeným masům, já jsem použila k tomuto pokrmu http://inkitchenopen.blogspot.cz/2014/02/krkovice-v-povidlove-marinade-na.html


 

Žádné komentáře:

Okomentovat