TISK RECEPTU

Stránky

pátek 28. března 2014

Rybí salát s koprovou remuládou



Na přípravu budete potřebovat:

 
Čerství cejni nebo jiné sladkovodní ryby
Deko
ocet
nové koření, celý pepř a bobkový list
cibule
sterilovaná zelenina ( já použila Kunovjanku)
majonéza
zakysaná smetana
sůl
kopr 

Postup přípravy receptu:

Cejny vykucháme, odstraníme hlavu a ploutve a zbavíme šupin. Včetně kůže je dáme do vhodné nádoby a přidáme na kolečka nekrájenou cibuli. 



Deko si uvaříme podle návodu a horký nálev nalijeme na ryby, musí být potopené. Necháme vychladnout a dáme na 5-7 dní ( klidně i déle) do chladu uležet. Kosti by měly změknout.
Poté ryby vyjmeme, zbavíme kůže a nakrájíme na kousky. Přimícháme sterilovanou zeleninu a přidáme majonézu s kysanou smetanou a posekaným koprem. Dochutíme solí a pepřem.



Žádné komentáře:

Okomentovat