neděle 16. března 2014

Marinovaná kuřecí srdíčka

 
Na přípravu budete potřebovat:

500g kuřecích srdíček
2PL šípkové zavařeniny
2PL sójové omáčky
1PL omáčky Teriyaki
cca 3cm čerstvého zázvoru
2 stroužky česneku
sůl
olej 

Postup:

Kuřecí srdíčka očistíme a mírně osolíme.
Zázvor a česnek najemno nastrouháme a smícháme s omáčkami a šípkovou zavařeninou. Přidáme do marinády srdíčka a necháme alespoň hodinu marinovat. 



Poté srdíčka vyjmeme děrovanou naběračkou, na pánvi s rozpáleným olejem je opečeme, přilijeme marinádu a přiklopené dusíme doměkka. V případě potřeby podlijeme trochou vody. Provaříme do požadované hustoty omáčky. 





Žádné komentáře:

Okomentovat